کد خبر 1799147
تاریخ انتشار: ۹ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۷:۴۱
سی

یگان‌های زرهی رژیم صهیونی، که معمولا از تانک‌ها، نفربرها و لودرهای گران‌قیمت تشکیل‌شده در دهه‌های گذشته ابزار تفرعن اشغالگران بوده است.

به گزارش مشرق، یگان‌های زرهی رژیم صهیونی، که معمولا از تانک‌ها، نفربرها و لودرهای گران‌قیمت تشکیل‌شده در دهه‌های گذشته ابزار تفرعن اشغالگران بوده است.

رزمندگان حزب‌الله لبنان، در هفته‌های اخیر، جنوب لبنان و شمال اراضی اشغالی را تبدیل به گورستان زرهی صهیونیست‌ها کرده‌اند.

گفته می شود عمر یک دستگاه زرهی ارتش تروریست به 24 ساعت رسیده است وخبر انهدام چند تانک پیشرفته‌ی مرکاوا، تبدیل به خبری عادی در جنگ رمضان شده است.

در فیلم زیر، یک ستون از نفربرهای اسراییل، مورد اصابت راکت‌های سهمگین ضدزره مجاهدان حزب‌الله قرار می گیرد و به پرواز درآمدن بدن‌های سربازان تروریست اسراییل در لحظه‌ی انفجار، عیان است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۲۰:۱۹ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۹
    22 2
    عربستان محور بمباران هوایی ایران شده ، تعارف رو کنار بزارید و ضربه اساسی به خود عربستان بزنید
    • IR ۱۲:۳۶ - ۱۴۰۵/۰۱/۱۰
      2 1
      یه پیمان نکبت با پاکستان داره خو به درک بزنیدش بدون هشدار هم بزنید پاکستان غلط میکنه نفس بکشه با مجاهدین افغان بهش حمله میکنیم اگر مداخله کنه
    • IR ۱۳:۰۷ - ۱۴۰۵/۰۱/۱۰
      2 1
      سلاح بدید به شیعیانش بعد تکذیب کنید خود مردمانش سرنگونش میکنن. دولتش پشتوانه مردمی نداره
  • IR ۱۲:۳۴ - ۱۴۰۵/۰۱/۱۰
    1 0
    قدرت خدا چکار میکنه!!

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس